Horecavers nieuwsbrief

Elke week de Horecavers nieuwsbrief ontvangen?

Op zondag rond 15.00 uur sturen wij de aanbiedingen voor de week daarop! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd als een van de eerste op de hoogte bent. Elke week in onze nieuwsbrief de volgende product informatie:

  • twee scherp geprijsde producten
  • producten uit de regio
  • 2 mise en place producten uit onze eigen keuken
horecavers nieuwsbrief

INVUL FORMULIER NIEUWSBRIEF:

Inschrijven voor Nieuwsbrief

* indicates required

Ken je ons (nog) niet, wij zijn Horecavers!

Wij kopen elke dag op de belangrijkste groenteveilingen in Nederland aardappelen, groente en fruit in. Daarnaast halen wij niet alleen dagelijks verse groente, fruit, biologische producten en andere specialiteiten bij tuinders in Noord-Holland op, maar ook in de rest van het land. De Han de Kroon Horecavers werkwijze bestaat uit het boer tot bord principe. Door deze aanpak zijn wij in staat om u dagelijks de meest verse producten aan te bieden.

Horecavers nieuwsbrief ontvangen, maar nog geen klant bij ons?

Heb jij een horeca gelegenheid en ken je ons en onze producten nog niet? Maar ben je wel benieuwd wat een samenwerking met ons jou en jouw zaak kan opleveren? Vraag dan onze proefbox aan.

Op de hoogte blijven over alles wat er bij Horecavers speelt?

Volg ons op instagram en/of facebook. Hierop plaatsen wij primeurs, aanbiedingen, vacatures en al nog meer over ons bedrijf. Klik op de buttons hieronder en volg ons.