Werken bij Horecavers

Kom jij werken bij Horecavers? Ontdek de baan die bij jou past!

Wil jij de gasten in de horeca blij maken? Kom jij ons team versterken? Dagelijks leveren wij aardappelen, groente en fruit aan de horeca in Haarlem en omstreken. Een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. We zijn een klein team, hebben veel voor elkaar over en jouw toekomstige collega’s werken al lang voor Horecavers.

Kijk snel of jouw baan erbij staat. Ons bedrijf bevindt zich in de Waarderpolder aan de Bingerweg 20 in Haarlem.

Ben jij die Zelfstandig werkende kok die graag vroeg begint en weer vroeg naar huis gaat? Lees dan onderstaande vacature.

Op zoek naar een baan om s’nacht te kunnen werken? Bekijk dan snel onze vacature voor Orderpicker in de nacht.

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende zaterdag baan als student? Bekijk onze vacature voor zaterdaghulp.

werken bij horecavers

Staat op dit moment de baan, die jij graag wilt, er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar Mark de Kroon. Email vacature@horecavers.nl

Of houd onze social kanalen instagram en/of facebook in de gaten. Wij posten altijd op deze kanalen direct de banen die wij beschikbaar hebben.

Horecavers is al meer dan 30 jaar de aardappelen, groente en fruit specialist voor de horeca in Haarlem en omstreken. We werken met een klein gemotiveerd team, waar collegialiteit voorop staat. We beginnen vroeg en zijn ook weer vroeg klaar. Geen dag is hetzelfde in ons bedrijf. Ben je hier naar op zoek? Dan horen wij graag van je.