Assortiment

Waar kopen wij ons assortiment aardappelen, groente en fruit in? 

Ons assortiment aardappelen, groente en fruit kopen we in op de belangrijkste groenteveilingen in Nederland in. Daarnaast halen wij niet alleen dagelijks verse groente, fruit, biologische producten en andere specialiteiten bij tuinders in Noord-Holland op, maar ook in de rest van het land. De Han de Kroon Horecavers werkwijze bestaat uit het boer tot bord principe. Door deze aanpak zijn wij in staat om u dagelijks de meest verse producten aan te bieden.

Gesneden groente en fruit.

Uit onze eigen gecertificeerde snijkeuken levert Han de Kroon dagelijks vers jouw mise en place. Meer dan 100 horeca klanten laten dagelijks vers hun mise en place binnen komen, gesneden door de keukenbrigade van Han de Kroon. Van handgesneden vers fruit salades volgens Han de Kroon receptuur of op klant receptuur tot groenten en groentemixen gesneden in de vorm die de klant wilt, alles behoort tot de mogelijkheden. Ons keuken team wordt aangevoerd door onze chef-kok, die op de hoogte is van alle snijtechnieken. Ook de Han de Kroon sla mixen worden dagelijks vers bereid en verpakt. ’s Avonds besteld voor 23.00 uur, ’s morgens vers geleverd. 

Zorg voor hygiëne en constante kwaliteit van ons assortiment.

Goede hygiëne, juiste productbehandeling, verzorgde presentatie is niet alleen belangrijk voor het groente en fruit producten zelf, maar ook zeer zeker in het belang van onze klanten. Toenemende aandacht voor kwaliteitszorg in de markt, het moeten voldoen aan strengere overheidsregels (keuringsdienst, wet productaansprakelijkheid, h.a.c.c.p.) eisen van ons een strenge controle op hygiëne en kwaliteit.

Benieuwd naar ons assortiment aardappelen, groente en fruit? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag welke mooie producten uit het seizoen wij altijd leverbaar hebben.