Aardappelen, groente en fruit


Aardappelen, in alle soorten kooktype, kleuren en maten

Eigenheimers, muizen, Opperdoezer Ronde en nicola zijn nog wel bekend, maar kenje ook de Charlotte, Roseval en Ratte d’Ardeche. Ook het Limburgse ras Buggenummer Muuskes, vind je regelmatig in ons assortiment. Tientallen soorten om uit te kiezen.Groenten de smaakmakers van jouw gerechten

Groente neemt een prominentere rol op het bord in. Van de veiling of uit de regio, wij halen het voor je op. Amsoy, Andijvie, Artisjokken, Asperges, Gele of paarse bloemkool, het is teveel om op te noemen. Je vindt vele specialiteiten in ons assortiment, waaronder ook “Vergeten Groentesoorten


Fruit

Zacht fruit, appels en peren, exoten en citrusvruchten. Ook hier vind je veel specialiteiten zoals mispels, kweeperen, bittere sinaasappels, gele frambozen, bloedsinaasappels maar ook veel tropisch fruit. Dit alles uiteraard naar gelang het seizoen.

aardappelen groente en fruit

aardappelen groente en fruit

Panklare groente (mise en place)

Elke nacht staat ons team klaar om met passie de meest verse aardappelen, groente en fruit voor u te wassen, snijden en/of koken.  Onze productiekeuken is volledig H.A.C.C.P. gecertificeerd. Of je nou Franse sla nodig hebt, gewassen rucola, een complete salade, heerlijke verse frites, stamppot of cruditées, wij hebben de juiste machines en vakkennis voor jouw mise en place in huis. Het is ook mogelijk om groente en fruit in verschillende maten, plakken of brunoise te snijden. Je  hebt zelfs de keuze tussen machinaal gesneden of ambachtelijk bereid met de hand. Werk jij het liefst op basis van vaste recepturen? Dan kunnen wij jouw mise en place zorgvuldig geportioneerd dagvers aanleveren.

Het is mogelijk om kant en klaar groentemixen voor jou te bereiden. Wij stomen de verse groente waardoor smaak en kleur behouden blijft. De mix leveren wij geseald aan.


Biologisch

Duurzame aardappelen, groente en fruit kunnen wij dagelijks regelen. Ook wij vinden duurzaamheid belangrijk, vandaar dat we de lijnen met onze tuinders kort houden. We halen zelf onze voorraad op en leveren dat vrijwel direct door naar onze klant. Behalve supervers is dat ook super duurzaam.

aardappelen groente en fruit

aardappelen groente en fruit

Kruiden & Bloemen

Behalve de dagelijkse tuinkruiden vind je bij ons ook aparte soorten zoals wijnruit, citroenmelisse, Lieve Vrouwe bedstro, Pimpernel en ananas-salie. Veel van deze producten komen van hobby tuinders, die het ook leuk vinden om oude soorten in stand te houden.

Eetbare bloemen: viooltjes zijn al langer bekend in het culinaire circuit, maar wat dacht u van: Oost-Indische kers, passiebloemen, rozen, irissen, klaprozen, margrieten en natuurlijk cornichon-, augurken- en courgettebloemen.


Kiemen & Cressen

Tegenwoordig niet meer weg te denken van de menu kaart. Kiemen en Cressen, zij zorgen net voor dat beetje meer op het bord. Natuurlijke innovatieve ingredienten, die chefs kunnen gebruiken om hun gerechten meer smaak, geur en presentatie te geven. Han de Kroon Horecavers heeft het complete assortiment Kiemen & Cressen leverbaar. Vraag ernaar bij ons verkoopteam.


Paddenstoelen

Van Akkerpaddenstoelen, charbonnier tot een champagnons en alles wat hier tussen zit kunnen wij leveren. Vers en in gedroogde vorm, maar ook leverbaar vanuit de diepvries.

Benieuwd wat een samenwerking met ons jouw horeca gelegenheid kan opleveren?

Bel 023 – 527 07 47 of stuur een mail naar arjen@horecavers.nl

Aardappelen groente fruit de smaakmakende ingrediënten van jouw gerechten. Als (chef) kok heb je elke dag met veel uitdagingen te maken. De bezetting is lager door de 1,5 meter economie. Je team is kleiner en de gast is kritischer dan ooit. Zij verwachten van jou authentieke smaakvolle gerechten met seizoensgebonden ingrediënten, die het liefst uit de regio komen.

Het gerecht bepaald of de gast weer terugkomt. Het zoeken en vinden van slimme culinaire oplossingen, zonder het doen van concessies aan de kwaliteit, versheid en smaak van het gerecht, is daarbij een belangrijke factor.

Dat kun je niet alleen, dat moeten wij in de keten samen met zijn allen regelen. Bij Han de Kroon Horecavers vinden wij het dan ook onze taak om elke dag bij de belangrijkste groente veilingen jouw AGF ingrediënten van top kwaliteit in te kopen. Daarnaast halen wij dagelijks verse aardappelen, groente, fruit, biologische producten en specialiteiten op bij tuinders en telers uit de regio.

Dit zorgt ervoor dat jij slimme culinaire oplossingen vindt, waarmee de gasten met een tevreden gevoel naar huis gaan, maar nog belangrijker weer terug komen. Benieuwd wat een samenwerking met ons jou kan opleveren? Bestel dan de Horecavers proefbox.