Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Verse sappen

Hoogesteger introduceert 21 dagen vers sap:
Hoogesteger, Nederlands grootste producent van versgeperste vruchtensappen en smoothies, presenteert een Europese primeur: sappen die dankzij Fresh Micro Pulse-behandeling 21 dagen houdbaar zijn, zonder concessies aan de verse producteigenschappen.

Hoogesteger ontwikkelde de Fresh Micro Pulse-behandeling in samenwerking met Wageningen UR Food & Biobased Research. Deze behandeling zorgt ervoor dat de verse sappen tot 21 dagen houdbaar zijn en is de eerste behandeling in zijn soort toegelaten op de Europese markt. De verse producteigenschappen, zoals smaak, geur, kleur en voedingswaarde blijven hierbij volledig behouden. Van huis uit onderscheidt Hoogesteger zich door zelf alle vruchten – van sinaasappels tot aardbeien – te persen tot puur natuurlijke sappen en smoothies. Zonder gebruik van conventionele pasteurisatie of conserveermiddelen. De Fresh Micro Pulsebehandeling – met de 21 dagen houdbaarheid als resultaat – maakt het aantrekkelijker dan ooit om te (blijven) investeren in een hoogwaardig vers-assortiment.     

Assortiment: mail ons even als u het complete assortiment digitaal wilt ontvangen. 

 Meer info op www.hoogesteger.nl

Olmenhorst
De olmenhorst is een van de oudste agrarische bedrijven in de Haarlemmermeerpolder. Sedert de eerste uitgifte van bedrijven na de drooglegging in 1855 is het land in de hoek van de Lisserweg en IJweg in het zuiden van de polder al in het bezit van de familie de Clercq, dat betekent dat zij nu in de vijfde generatie het bedrijf voeren. Met de bouw van de huidige boerderij in 1894 is de basis gelegd voor het huidige gegeven; een klein landgoed, waar weliswaar agrarische productie de hoofdzaak is. maar waar tal van activiteiten ook kun plaatsje hebben verworven. Diverse gebouwen van de Olmenhorst staan op de gemeentelijke monumentenlijst.

Het appelsap literfles en 20 cl. flesje

Dit puur natuurproduct wordt voor 100% uit appelen verkregen. Het productieproces begint met het wassen van de vruchten. Hierna worden zij gemalen en vervolgens geperst. Pitten en steeltjes worden hierbij gescheiden, zo wordt een bittere smaak voorkomen. Vervolgens wordt het sap gecentrifugeerd, waardoor grotere stukken vruchtvlees uit het sap worden gehaald. Door bijmenging van zoetere of zuurdere appelen wordt op natuurlijke wijze de smaak zo constant mogelijk gehouden. Na het bottelen worden de flessen gepasteuriseerd. Hierdoor wordt een goede houdbaarheid (min. 1 jaar) verkregen. Vervolgens worden de flessen geëtiketteerd en gecontroleerd.

Er is ook perensap literfles en 20 cl. flesje

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016