Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Profiel Han de Kroon Horecavers

Waar koopt Han de Kroon Horecavers in? 

Wij kopen elke dag op de belangrijkste groenteveilingen in Nederland aardappelen, groente en fruit in. Daarnaast halen wij niet alleen dagelijks verse groente, fruit, biologische producten en andere specialiteiten bij tuinders in Noord-Holland op, maar ook in de rest van het land. De Han de Kroon Horecavers werkwijze bestaat uit het boer tot bord principe. Door deze aanpak zijn wij in staat om u dagelijks de meest verse producten aan te bieden.

Gesneden groente en fruit door Han de Kroon

Uit onze eigen gecertificeerde snijkeuken levert Han de Kroon dagelijks vers jouw mise en place. Meer dan 100 horeca klanten laten dagelijks vers hun mise en place binnen komen, gesneden door de keukenbrigade van Han de Kroon. Van handgesneden vers fruit salades volgens Han de Kroon receptuur of op klant receptuur tot groenten en groentemixen gesneden in de vorm die de klant wilt, alles behoort tot de mogelijkheden. Ons keuken team wordt aangevoerd door onze chef-kok, die op de hoogte is van alle snijtechnieken. Ook de Han de Kroon sla mixen worden dagelijks vers bereid en verpakt. 's Avonds besteld voor 23.00 uur, 's morgens vers geleverd. 

Zorg voor hygiëne en constante groente, fruit en aardappelen kwaliteit.  

Goede hygiëne, juiste productbehandeling, verzorgde presentatie is niet alleen belangrijk voor het groente en fruit producten zelf, maar ook zeer zeker in het belang van onze klanten. Toenemende aandacht voor kwaliteitszorg in de markt, het moeten voldoen aan strengere overheidsregels (keuringsdienst, wet productaansprakelijkheid, h.a.c.c.p.) eisen van ons een strenge controle op hygiëne en kwaliteit. Lees meer »

Hoe lang bestaat Han de Kroon Horecavers?

Sinds 1932 bestaat onze groente- en fruithandel. Vanuit de winkel aan de Bloemendaalseweg 107, in Bloemendaal bezorgde Opa Kaandorp (1894) in de jaren dertig en veertig al zijn aardappelen, groente en fruit. Zijn klanten waren niet alleen de Bloemendalers zelf, maar ook de vele hotels in Bloemendaal. Lees meer »

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016