Han de Kroon Horecavers

De Versspecialist met de grootste bezorgservice voor:
Horeca, Grootverbruikers, Catering, Bedrijfsrestaurants en Kinderdagverblijven

Profiel

Levering

Wij kopen elke dag op de belangrijkste groenteveilingen in Nederland in. Daarnaast halen wij dagelijks verse groente, fruit, biologische producten en andere specialiteiten bij diverse tuinders, voornamelijk in Noord-Holland, maar ook in de rest van het land. Onze werkwijze bestaat uit het boer tot boord principe. Door deze aanpak zijn wij in staat om u dagelijks de meest verse producten aan te bieden.Lees meer »

Flexibel

Speciaal voor die bedrijven, die aan een hele kist teveel hebben, kunnen wij ook per stuk of per kilo leveren. In samenwerking met levensmiddelengroothandel de Kweker (Amsterdam) en Echte Bakker van Vessem, kunnen wij U ook een totaalpakket aanbieden. Lees meer »

Hygiëne en constante kwaliteit

Goede hygiëne, juiste productbehandeling, verzorgde presentatie is niet alleen belangrijk voor het product zelf, maar ook zeer zeker in het belang van onze klanten. Toenemende aandacht voor kwaliteitszorg in de markt, het moeten voldoen aan strengere overheidsregels (keuringsdienst, wet productaansprakelijkheid, h.a.c.c.p.) eisen van ons een strenge controle op hygiëne en kwaliteit. Lees meer »

Historie

Wij zijn een sinds 1932 bestaande groente- en fruithandel. Vanuit de
winkel aan de Bloemendaalseweg 107 in Bloemendaal bezorgde Opa Kaandorp
(1894) in de jaren dertig en veertig al zijn aardappelen, groente en
fruit. Zijn klanten waren niet alleen de Bloemendalers zelf, maar ook de
vele hotels in Bloemendaal. Lees meer »
Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016