Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Panklare groenten (mise en place)

Op zorgvuldige wijze verwerken wij elke nacht met passie de meest verse aardappelen, groente en fruit.
Onze productiekeuken voldoet volledig aan de eisen die dit moment gelden en we zijn H.A.C.C.P. gecertificeerd.
Of u nou Franse sla nodig heeft, gewassen rucola, een complete salade, heerlijke verse frites, stamppot of cruditées, wij hebben de juiste machines en vakkennis voor uw gemak in huis. Het is ook mogelijk om groente en fruit in verschillende maten, plakken of brunoise te snijden. U heeft zelfs de keuze tussen machinaal gesneden of ambachtelijk bereid met de hand. Werkt u op basis van vaste recepturen? Dan kunnen wij uw mise en place zorgvuldig geportioneerd dagvers aanleveren.

Het is mogelijk om kant en klaar groentemixen voor u te bereiden. Wij stomen de verse groente waardoor smaak en kleur behouden blijft. U krijgt de mix geseald aangeleverd.

Door een steeds nijpender  tekort aan personeel in de horeca krijgen steeds meer restaurants te maken met een steeds grotere tijdsdruk. Door uw mise en place in vertrouwen aan ons uit te besteden kunt u de juiste focus houden. Uw koks krijgen meer tijd om echt te koken. Wanneer u te maken heeft met onderbezetting kunnen wij een oplossing aanbieden. Wij kunnen een deel van het mise en place  werk voor u uit handen nemen. Het uitbesteden van uw mise en place levert nog meer voordelen op. U bespaart: tijd, ruimte, (personeels)kosten en waste.

Geeft u aan wat u nodig heeft, dan verzorgen wij uw mise en place!

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016