Han de Kroon Horecavers

De Versspecialist met de grootste bezorgservice voor:
Horeca, Grootverbruikers, Catering, Bedrijfsrestaurants en Kinderdagverblijven

Nieuws

Radijzen in allerlei maten en kleuren.

(4 april 2018) De radijs maakt deel uit van de familie van kruisbloemigen waar onder andere bloemkool en broccoli, maar ook de mosterdplant toe behoort.
Lees verder...
Radijzen in allerlei maten en kleuren.

Morilles

(15 maart 2018)Morilles
Lees verder...
Morilles

Aubergines van kwekerij Osdorp.

(7 maart 2018)Een echt duurzaam streekproduct!
Lees verder...
Aubergines van kwekerij Osdorp.

Er is weer daslook

(28-02-2018)Vanaf dit moment is er weer daslook beschikbaar bij Han de Kroon Horecavers.
Lees verder...
Er is weer daslook

Sweet lov cress

(21-2-2018)Sweet lov cress
Lees verder...
Sweet lov cress

Chioggia bietjes

(15-2-2018)CHIOGGIA bietjes, heerlijke verfrissende bietjes.
Lees verder...
Chioggia bietjes

Love is in the air

(8-2-2018)Love is in the air!
Lees verder...
Love is in the air

Cavolo nero; gewassen en geplukt

(01-02-2018)Cavolo Nero ofwel palmkool is een Italiaanse variant van onze boerenkool.
Lees verder...
Cavolo nero; gewassen en geplukt

Pompoenstamppot

(25-1-2018)Pompoenstamppot: lekker en heel gezond!
Lees verder...
Pompoenstamppot

CROWx micro- en leafy greens

(19-01-2018) Nieuwe cress soorten van GROWx, vertical city farm Amsterdam.

Lees verder...
CROWx micro- en leafy greens

Monninksbaard

(11-1-2018) Monniksbaard, we hebben ze weer....
Lees verder...
Monninksbaard

Bittere sinaasappels

(27-12-2017) Marmelade sinaasappels zijn nu verkrijbaar!

Lees verder...
Bittere sinaasappels

Karmozijn peren

(21-12-2017) Peren met paars vruchtvlees.
Lees verder...
Karmozijn peren

Eindelijk Snertweer!

(14-12-2017) Wij hebben dus weer snert! Heerlijke huisgemaakte erwtensoep waar u lekker warm van wordt.
Lees verder...
Eindelijk Snertweer!

Nieuw! Gegaarde groentemixen.

(13-12-2017) Heeft u geen tijd voor uw mise en place? Wij wel!
Lees verder...
Nieuw! Gegaarde groentemixen.

Kerst 2017

Bent u geopend tijdens de kerstdagen?
Lees verder...
Kerst 2017

Bijzondere kriel mix van 'de tuinen van weldadigheid'

(6-12-2017) Bijzondere kriel mix van 'de tuinen van weldadigheid'
Lees verder...
Bijzondere kriel mix van 'de tuinen van weldadigheid'

Zeekool van Texel

(30-11-2017) Het Zeekool seizoen is weer geopend!
Lees verder...
Zeekool van Texel

Zeekool van Texel

(30-11-2017) Het Zeekool seizoen is weer geopend!
Lees verder...
Zeekool van Texel

De Heidevlinder, culinaire groente met een 'wow' effect

(22-11-2017) De Heidevlinder, culinaire groente met een 'wow' effect
Lees verder...
De Heidevlinder, culinaire groente met een 'wow' effect

Roodlof met pen

(16-11-2017) Nieuw! Roodlof met pen.
Lees verder...
Roodlof met pen

Soesterknollen

(9-11-2017) Soesterknollen, het is weer knollentijd!
Lees verder...
Soesterknollen

Bloemendaalse gele kool

(26-10-2017)Bloemendaalse Gele Kool, ze is er weer..

 

Lees verder...
Bloemendaalse gele kool

Krozen

 (24-7-2017) Kroos, (krozen, kerspruim, kroospruim, myrobalaan) is ’n steenvrucht uit Grootmoederstijd en weer zo’n prachtig product uit de ‘Ark van de Smaak’, niet alleen voor leden van de ‘Chefs Alliantie’ van Slow Food, maar ook voor andere koks en ‘kookgekken’ die graag willen experimenteren.

         

Lees verder...
Krozen

Morellen

 (24-7-2017) Over morellen is veel geschreven, de Grieken en de Romeinen worden erbij gehaald en ook dat het familie van de roos is, maar deze zure kersen of krieken zijn zeer geliefd in de keuken

Lees verder...
Morellen

Champagne-rabarber uit de 'Ark van de Smaak'

(03-6-2017)In verband met de droogte afgelopen tijd, even 14 dagen geen rabarber> In de genenbank van Wageningen staat dit soort op de Oranje lijst, maar hij wordt nog geteeld! Enkele honderden bossen per seizoen worden er geteeld Wim Bijma in Osdorp. Inmiddels staat dit soort op de lijst van Slow Food in de 'Ark van de Smaak'! Zie www.slowfood.nl

Lees verder...
Champagne-rabarber uit de 'Ark van de Smaak'

Rucola van Wim Bijma

(25-4-2017) De rucola die we nu in de winkel kopen is afkomstig van de grote zandkool ofwel de wilde rucola. Oorspronkelijk kwam het pittige kruid voor in het Middellandse Zeegebied en heeft zich verder naar het Noorden voortgeplant. De plant komt voor in de duinen, maar door afgravingen van duinzand, in de vorige eeuw voor grote bouwprojecten, is de plant op vele plaatsen te vinden.

Lees verder...
Rucola van Wim Bijma

Hertshoornweegbree

(03-6-2017) Even niet beschikbaar  > HERTSHOORNWEEGBREE of Landkraal is een fijne bladgroente met een langwerpig en grasachtig blad. "Minutina o erba stella” staat er op de menukaart in  Italië voor de hertshoornweegbree en als het jong gesneden wordt, een aangename aanvulling op de misticanza. Een misticanza is het Italiaans voor gemengde slasoorten, maar dan van verschillende wilde en gewone groenten en kruiden, afhankelijk van het seizoen en wat men tot zijn of haar beschikking heeft.

Lees verder...
Hertshoornweegbree

Cherry – tomaten van Kwekerij Osdorp (geteeld met ‘Zorg’)

(25-4-2017) Ze zijn er weer !! Met een managementteam van 2 man en 7 vaste medewerkers bieden zij aan 75 tot 100 medewerkers              dagelijkse arbeidsvreugde. Er werken mensen die op zoek zijn naar werk en vanuit DWI, UWV of een andere instantie willen reintegreren om later, na een periode van 5 tot 12 maanden een “opstap” te hebben voor het starten in een reguliere baan.

Lees verder...
Cherry – tomaten van Kwekerij Osdorp (geteeld met ‘Zorg’)

IJskruid

(25-4-2017) IJskruid nu weer volop van de Zilte tuin op Texel… ‘Eeuwig leven’ is de vertaling van het Griekse woord: Aizoon. Veel familieleden van de Aizoaceae (ijskruidgewassen) weten onder barre omstandigheden te overleven. Woestijnen en kale steppen zijn de oorspronkelijke vindplaatsen van o.a. het ijskruid en dat blijkt ook uit de landen waar het gevonden is; Zuidwest Afrika, de Kaap en Australië.
Lees verder...
IJskruid

Radijs van Wim Bijma

(3-6-2017). Weer volop tijd Tijd voor radijs van Wim Bijma. Wij hebben nu niet alleen rode radijs, maar ook witte en gele radijs. Daarnaast de wit-punt radijs en diverse soorten mini-radijsjes… Op de foto vier kleuren radijs van Wim Bijma uit Osdorp…
Radijs van Wim Bijma

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016