Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Cherry – tomaten van Kwekerij Osdorp (geteeld met ‘Zorg’)

(25-4-2017) Ze zijn er weer !! Met een managementteam van 2 man en 7 vaste medewerkers bieden zij aan 75 tot 100 medewerkers              dagelijkse arbeidsvreugde. Er werken mensen die op zoek zijn naar werk en vanuit DWI, UWV of een andere instantie willen reintegreren om later, na een periode van 5 tot 12 maanden een “opstap” te hebben voor het starten in een reguliere baan.

De essentie binnen de zorg van Kwekerij Osdorp is dat er goed geschakeld wordt tussen de productie en de cliënten. Zo wordt er dagelijks gekeken naar de hoeveelheid productie en goed geluisterd naar de cliënten. Uit de verbale en non-verbale communicatie valt veel op te maken, bijvoorbeeld in wat voor stemming iemand is. Daarop wordt dan het werk afgestemd.

De activiteiten op de kwekerij zijn erg veelzijdig. Er werken mensen in de kassen om gewassen te poten of groenten te oogsten. Een andere groep werkt op de verpakkingsafdeling, waar producten verpakt worden, geëtiketteerd en verzendklaar worden gemaakt. Sinds maart dit jaar is er een groep die bijvoorbeeld moeite hebben met lopen en staan, die zittend stekken knippen en planten in potten doen.

Kwekerij Osdorp, een kansrijke organisatie volop in beweging!
Wilt U ’n compleet overzicht van hele assortiment vruchtgroenten mail dan even naar remco@horecavers.nl

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016