Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Pompoenstamppot

(25-1-2018)Pompoenstamppot: lekker en heel gezond!

Han de Kroon Horecavers heeft een nieuwe stamppot opgenomen in het assortiment verse maaltijden. Het heerlijke gerecht wordt dagelijks vers bereid in onze gecetificeerde keuken. De stamppot is een smaakvolle combinatie van: pompoen, zoete aardappel, rucola, feta en een snufje peper.

Gezond
Pompoenen zijn decoratief en hartstikke gezond! Ze voorzien in vitaminen  A, C en E en bevatten een flinke hoeveelheid omega 3. Dit geeft je brein een boost. Zoete aardappel stikt van de B vitaminen en vezels. Rucola geeft wat pittigheid en kleur aan dit gerecht en de feta zorgt voor een frisse én hartige smaak. Lekker en heel gezond dus. Helemaal omdat we hier geen extra zout aan hebben toegevoegd. Vers bereid in onze keuken!

Zoutbewust menu
Het doel is om tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse zout letterlijk op de kaart zetten door het serveren van een goed en lekker zoutbewust 3- tot 5-gangen menu.  De restaurateur bepaalt zelf het menu, het aantal gangen en het prijsniveau.Menno Post van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns pleit ervoor om te koken met minder zout. ‘Beperk zout en kijk naar alternatieven. Het maakt je als kok heel creatief’, (bron: missethoreca)

 

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016