Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Kerst 2017

Bent u geopend tijdens de kerstdagen?

De Kerstdagen staan alweer voor de deur. Wij gaan ervanuit dat het topdagen worden! Als extra service kunnen wij u bezorgen op zondag 24 december, maar ook op 1e én 2e Kerstdag! Bijvoorbeeld wanneer uw opslag capaciteit niet toereikend is. Wij verzorgen dit met enkele mensen binnen ons team, wij zullen er alles aan doen om er voor te zorgen dat u al uw spullen binnen krijgt.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij uw bestelling graag uiterlijk donderdag  21 december.

Onze leveranciers, de groothandels en onze tuinders leveren met de kerstdagen niet aan ons uit. Ook is onze productiekeuken tijdens de kerstdagen gesloten. Wij hebben vrijdag 23 december en zaterdag 24 december de gelegenheid om uw producten in te kopen en uw bestellingen tiptop in orde te maken. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze kerst en grijpt u niet mis.

Tip: Op de veiling stijgen de inkoopprijzen rond de kerstperiode. Wanneer u de bestellingen tijdig aan ons doorgeeft, dan kunnen wij rekening houden met de inkoop en betaald u niet teveel.

Wij beschikken over een gecertificeerde HACCP productie keuken. Uw mise en place kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Hiermee bespaard u direct op personeelskosten, opslagruimte, kosten en derving.  Wij verwerken de  producten naar uw eigen voorkeur. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met Andreas Lee of Remco Bakker.  

Bestellingen voor de kerstdagen:
Per e-mail                : bestelling@horecavers.nl
Per Telefoon            : 023-5270747
Graag duidelijk een afleverdatum vermelden en dat het een kerst order betreft.

Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u fijne en vooral smaakvolle feestdagen toe. In 2018 zijn wij u weer graag van dienst om er samen een succesvol jaar van te maken!

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016