Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Bijzondere kriel mix van 'de tuinen van weldadigheid'

(6-12-2017) Bijzondere kriel mix van 'de tuinen van weldadigheid'

Op een bijzondere plaats in Drenthe liggen De Tuinen van Weldadigheid. Deze tuinderij is opgezet door Lambert en Jolanda. Omzoomd door een bos van beuken- en eiken,  werken zij hard aan een bijzondere groenten tuin. Bijzonder in die zin dat er allerlei producten geteeld worden, die je niet in de winkel kunt vinden. Omdat ze vergeten zijn, exotisch zijn of gewoon nog niet ontdekt. Han de Kroon Horecavers brengt deze aardappelen, groente en fruit naar restaurants in Noord-Holland.

Bijzonder ook omdat er mooie tuinen aangelegd zijn waarin groenten de hoofdrol spelen. Alle gewassen worden hier biologisch verbouwd. De belangrijke basis van de filosofie is de samenhang tussen de drie P's: people, planet en prosperity.

In de zomer worden er de mooiste groente verbouwd onder de stralende zon. Er groeien de lekkerste paprika’s, tomaten en aubergines.

In het najaar zijn dat de meest bijzondere rassen en smaakvolle: pompoenen, bieten, aardperen, pastinaken en aardappels.

Wij zijn erg gecharmeerd van de aardappelrassen die wij ophalen uit Drenthe. Lambert teelt rassen die speciaal op smaak zijn geselecteerd. En dat proef je! Waaronder de rode Emma en de truffelaardappel. Van al deze bijzondere aardappeltjes hebben wij nu een mix van krieltjes. Behalve dat ze er erg feestelijk uitzien, smaken ze ook nog eens weldadig! U kunt ze door ons laten schrappen. De mix is Ideaal om kort te roosteren in de oven met wat zeezout.

 

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016