Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

De Heidevlinder, culinaire groente met een 'wow' effect

(22-11-2017) De Heidevlinder, culinaire groente met een 'wow' effect

In het Brabantse Best ligt tuinderij de Heijdevlinder. Deze wordt bestierd door Frodo Dekker die het vak van zijn vader heeft geleerd. Behalve dat Frodo zeer bevlogen en deskundig is, weet hij heel goed waar het chefs om gaat: smaak!

En die smaak is ongeëvenaard.  Alle producten worden met liefde  geteeld op volle grond. Bemest met een unieke Brabantse oerbacterie die op eikenhout gerijpt wordt.

Kokkerellen in de bodem, zoals hij dat zelf noemt. Met als resultaat culinaire groenten met een ‘wow’ effect. Wij zijn er dan ook ‘’Best’’ trots op met deze tuinder een samenwerking te hebben!

Op dit moment krijgen we twee keer per week van de Heijdevlinder aangeleverd. Dat kan dus inhouden dat er tussen bestellen en leveren één of twee dagen zit. Maar wanneer u aangeeft hoeveel u van een bepaald artikel per week wilt gaan gebruiken, zorgen wij dat we daar voorraad van hebben.

Tijdens de wintermaanden bestaat het assortiment uit: minipeen, boerenkooltopjes, sierkool, spinaziecress, winterposteleincress en boerenkoolcress.

Zodra de lente inzicht komt, schiet er nog veel meer uit de grond: minigroenten, cressen en kruiden. Tegen die tijd geven we natuurlijk een update!  

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016