Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Vacature | Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar:

Orderpicker-chauffeur (m/v) voor de Zaterdag

Orderpicker (m/v) Per Direct (tijdelijk) van Maandag tot en met Vrijdag

Benieuwd wat deze functies inhouden? 

Orderpicker-chauffeur (m/v) voor de Zaterdag

Vind jij het leuk om aardappelen, groente en fruit bestellingen klaar te zetten voor de mooiste restaurants en cateraars in Noord-Holland? En wil jij er dan ook nog zelf voor zorgen dat je deze aflevert in de regio Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Han de Kroon Horecavers is sinds 2000 de AGF specialist voor de horeca in Noord-Holland. Ons bedrijf is gevestigd in de Waardepolder in Haarlem. Wij zijn goed bereikbaar.

Voorwaarden:

Deze functie is voor 8 uur per zaterdag. Jouw werkdag start om 05.00 uur. Je salaris is conform CAO. Als orderpicker zorg je ervoor dat jij voor jouw klanten de bestellingen klaarzet, om deze daarna zelf te bezorgen tot in de keuken. Je hebt altijd direct contact met onze klanten.

Kom jij werken bij ons, dan kies je voor werken in een leuk en enthousiast team en is jouw werk altijd afwisselend met veel zelfstandigheid.

Ben jij op zoek naar een baan die niet elke Zaterdag hetzelfde is? Houd jij van een afwisselende baan? Vind je het belangrijk dat je werkt met leuke en gemotiveerde collega’s? Dan ben jij de orderpicker / chauffeur die wij zoeken. Stuur jouw reactie naar vacature@horecavers.nl we horen graag van je.

EN

Orderpicker (m/v) Per Direct (tijdelijk)

Wij zijn op zoek naar een orderpicker (m/v) van maandag tot en met vrijdag.

Door langdurige ziekte van een van onze medewerkers, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker.

Je werkt bij ons in een klein en leuk team van collega’s, die net als jij, houden van afwisseling in hun werk. Kom je tijdelijk werken bij ons? Dan werk je in een klein team met leuke collega’s die graag de mooiste aardappelen, groente en fruit bestellingen klaar maken voor onze horeca klanten.

Voorwaarden:

Deze functie is voor 38 uur, verdeeld over 5 dagen. Jouw werkdag start om 03.00 uur en dit betekent dat je rond 11.00 uur weer naar huis gaat. Jouw salaris is volgens CAO. De bereikbaarheid van Han de Kroon Horecavers is goed. Ons bedrijf zit in de Waardepolder in Haarlem.

Heb jij zin om voor de mooiste restaurants en cateraars in Noord-Holland de AGF bestellingen te verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Mail jouw sollicitatie naar vacature@horecavers.nl.

 

 

 

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016