Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Daar wil je bij zijn inschrijven

Daar wil je bij zijn is een inspiratie event voor chefs en sommeliers. Als bezoeker maak jij kennis met onze exclusieve aardappelen, groente en fruit producten. Dit event is alleen voor foodprofessionals en daarom alleen op uitnodiging. 

Vraag hier jouw uitnodiging aan
 

Wil jij nog meer weten over dit event? 

Wat maakt het bezoeken van dit event het waard? Dit event is kleinschalig van opzet en dat maakt het verschil met grote vakbeurzen. Alle producenten en leveranciers staan in een ruimte. Het geeft jou als bezoeker de mogelijkheid om alle mogelijke producten met elkaar te pairen. Bijzondere groente met vlees, premix limonade en sterke drank, vlees met brood, siropen met wijn, thee met gefilterd water, koffie met chcocolade, kaas met fruit, gefilterd water met speciale glazen, wijn met kaas, vis met... the sky is the limit bij dit event.

Op het terras in het midden van de bijzondere locatie krijgen de professionele bezoekers ruimschoots de kans om te netwerken en de bijzondere pairings uit te proberen. Uit alle categorieën (brood, vis, vlees, wijn, koffie, bier etc) staat er één exposant. En een van die exposanten, dat zijn wij!

Overtuigd om maandag 20 april dit event te bezoeken? Vraag hier jouw uitnodiging aan

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016