Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Groente in de keuken

De rol van Groente in de keuken verandert. Chefs staan elke dag weer voor de uitdaging om de kritische gast tevreden te stellen. Kritisch? Ja, de gast van vandaag verwacht op het bord:

1. authentieke gerechten

2. lokale gerechten

3. seizoensgeboden producten

4. rijke smaakbeleving

Elke chef weet dit, maar hoe krijg je dat elke dag weer voor elkaar? 

Als chef weet jij hoe je het perfecte gerecht wilt serveren. Jij hebt immers het gerecht bedacht. Uitgebalanceerd qua smaak, bereidingstijd, toegepaste "trics". Dit delegeer je aan je brigade. Vervolgens zijn er nog vele andere uitdagingen waar jij als chef voor staat:

1. krapte op de arbeidsmarkt aan goede collega's

2. marges die scherp staan

3. fluctuatie in agf prijzen

Wil jij als chef kwaliteit bieden en er zeker van zijn dat jouw gerechten rendabel en perfect zijn op de producten aardappelen, groente en fruit? 

Han de Kroon Horecavers heeft een eigen snijkeuken. Elke dag begint ons team om 03:00 uur. Wij kunnen voor jou:

1. schoonmaken van aardappelen, groente en fruit

en/of

2. snijden van aardappelen, groente en fruit in de door jou gewenste snijtechniek zoals brunoise, carre, chinoise, julienne, eminiceren, cisseleren.

De snijkeuken van Han de kroon is de culinaire oplossing voor het tijdgebrek in jouw keuken. 

 "Onze chef" pakt dagelijks zelf zijn producten uit de loods, aangrenzend aan de snijkeuken om jouw gesneden AGF bestelling klaar te maken. Jij als chef hoeft je nooit zorgen te maken dat de aardappelen en groente  van Han de Kroon als basis van jouw gerecht altijd vers, vol van smaak en goed gesneden zijn. 

Het geeft jou als chef de ruimte en de tijd om dat te doen waar jij als chef goed in bent. Het meegeven van een eigen signature aan het gerecht. Het perfecte gerecht dat jij bedacht hebt qua smaak, samenstelling en kleur zo de keuken uit kan laten gaan, zodat jouw gast blij is.

Wil jij weten hoe Han de Kroon een culinair verlengstuk van jouw keuken kan zijn? Remco legt graag uit hoe en waar wij jou kunnen helpen. Tel: 023 - 527 07 47 

 

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016