Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Mango sappig steenfruit

Mango is op de banaan na de meest populaire tropische vrucht. De Mango behoort tot de steenfruit familie door de grote harde pit in de kern.. De smaak van Mango is heerlijk zoet. Vooral op warme dagen is dit een fruitsoort waarmee je jouw gasten verrast. Benieuwd naar hoe lang mensen deze fruitsoort al eten?  

Al meer dan 5000 jaar wordt de Mango gegeten. In India is deze fruitsoort ontdekt. Nu groeien Mango's in tropische en subtropische gebieden over de gehele wereld. De mango kent meer dadn duizend soorten. Het rijpe vruchtvlees is zacht en sappig, lichtoiranje van kleur en vezelig. De schil is dun en glad en kan groen, geel, oranje of een paar van deze kleuren door elkaar heen hebben.

Je kunt aan de schil niet zien of de mango goed rijp is, dan kun je alleen maar ruiken. De zoete geur van de mango geeft aan dat deze heerlijk rijp is en dat je een friszoete smaak mag verwachten. 

Naast het feit dat je mango een heerlijke fruitsoort is, is deze bovendien ook nog eens gezond. 

Wil jij jouw gasten altijd de lekkerste mango's serveren? Bij Han de Kroon Horecavers, zoeken wij de lekkerste en mooiste mangos'voor jouw gasten uit! 

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016