Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Groente topgerechten op jouw menukaart

Als Chef heb je altijd een aantal groente gerechten die terugkomen op jouw menukaart. De trend naar minder vlees en meer groente op het bord zie je terug in alle horeca zaken. Het aantal creatieve recepten met groente neemt toe.

Han de Kroon Horecavers is van mening dat jij als chef als geen ander weet hoe jij met groente de meest lekkere gerechten kan serveren. Wij kunnen je voorzien in de meest bijzondere, gevarieerde en dagelijks verse AGF ingredienten. Hebben jij en jouw brigade geen tijd om de mise en place te verzorgen? Han de Kroom Horecavers heeft een eigen snijkeuken. Uit deze snijkeuken leveren wij dagelijks een standaard assortiment gesneden AGF, maar ook AGF speciaal op receptuur. Ons team begint om 03.00 uur in de nacht om ervoor te zorgen dat dagelijks vers op tijd in jouw keuken de mise en place geregeld is. 

Benieuwd naar ons standaard assortiment? Of heb jij een eigen receptuur dat jij door ons wilt laten snijden? Neem contact op met Remco, onze vertegenwoordiger hij vertelt je er graag meer over. Tel: 023 527 07 47.

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016