Han de Kroon Horecavers

Groothandel groenten en fruit. De versspecialist voor de horeca in Noord Holland.
√ alle dagen geopend √ dagelijks vers √ eigen snijkeuken √ breed assortiment √ streekproducten

Hygiëne en constante kwaliteit

Goede hygiene, constante kwaliteit tegen de beste prijs, dat mag je verwachten van Han de Kroon Horecavers. 

Toenemende aandacht voor kwaliteitszorg in de markt, het moeten voldoen aan strengere overheidsregels (keuringsdienst, wet  productaansprakelijkheid, H.A.C.C.P. eisen) vragen van ons een strenge controle op hygiëne en kwaliteit.

Wij werken in ons bedrijf met de hygiënecode van het productschap van groente en fruit. In deze code wordt volgens het H.A.C.C.P. ( Hazard Analysis Critical Control Point) principe het bewerkingsproces stap voor stap bekeken op mogelijke veiligheidsrisico’s, van het product, voor de consument. Deze code wordt aangevuld met een H.A.C.C.P. plan speciaal voor ons bedrijf.

Aan de hand van een checklist met controlepunten, wordt ons bedrijf minstens vier keer per jaar op een drietal  onderdelen getoetst en beoordeeld:

1. Algemene hygiëne (verkoop- en werkruimte, apparatuur, werkmaterialen, toiletten e.d.)
2. Producthygiëne ( opslag, bewerking- en bereidingsmethode van producten, presentatie en  bacteriologisch onderzoek van producten)
3. Hygiëneonderzoek van inventaris, apparatuur en materialen.

Dit alles wordt in samenwerking gedaan met KTBA kwaliteitszorg, een adviesbureau en laboratorium voor voedingsmiddelen en milieu.

Wij zijn er elke keer weer trots op dat wij als team elke keer weer aan de strenge eisen voldoen. Het geeft ons en natuurlijk ook jou de zekerheid dat onze aardappelen, groente en fruit voedselveilig zijn. 

Verse Groente bij Horecavers
Han de Kroon Horecavers 2016